Virtual classroom-cursussen

Alle 1-daagse cursussen bieden wij ook aan als virtual classroom-cursussen. Dit betekent dat de cursussen online gegeven worden. 

———————————————————————————————————————————————————————–

Nu we te maken hebben met beperkingen in verband met het coronavirus is een remote cursus een uitkomst. De cursist neemt deel op een eigen locatie, terwijl er direct contact is met de docent/cursusleider(s).

De inhoud is niet anders dan als bij een fysieke cursus. De bijbehorende cursusdocumentatie wordt vooraf per post toegestuurd naar het door u opgegeven adres, zodat u dit op de cursusdag ter beschikking heeft en aantekeningen daarop kunt maken.

Gedurende de gehele dag is er contact via een open tweeweg spraak- en videoverbinding met de cursusleider(s) en eventuele andere cursisten. Wij streven naar echte interactie en zorgen bij een groep dat iedereen aan bod komt.

De investering voor een online-cursus is gelijk aan die van een ‘klassieke’ fysieke cursus. Bij een online-cursus bespaart u reistijd en reiskosten. En wij besparen zaalhuur, lunch en koffie/thee/water. Daarom krijgen alle cursisten bij een online-cursus nadien een uur online coaching cadeau. Bijvoorbeeld coaching bij het maken van een plan of presentatie. Voor intern of extern gebruik.

Neem bij vragen hierover vrijblijvend contact met ons op.