Het is een bijzondere periode waarbij collega’s zo veel mogelijk thuis werken. Mogelijk heb je juist nú tijd om aandacht te geven aan hoe je je samenwerking met je handelspartners kan uitbreiden en verbeteren en groei van je business realiseert. Meld je dan nu aan met je team voor bijvoorbeeld de cursus Trade Marketing!

Categorievisie, assortimentsplan en shopperprofiel
In die cursus besteden we aandacht aan het ontwikkelen van een eigen categorievisie en een assortimentsplan dat aansluit bij de shopper van de retailformule. Elke retailformule heeft een ander shopperprofiel, waardoor een ander aanbod gewenst is (assortiment, promoties, etc.).

Virtual classroom In-company
Deze eendaagse cursus Trade Marketing volg je in een virtuele classroom met je collega’s uit jouw team(s). Hierbij wordt alles toegespitst op jouw markt, categorie en team, zodat jullie samen verder kunnen groeien. De totale investering voor deze dag, inclusief materiaal en in-take gesprek, is € 2.350,- (excl. BTW)

Kleine groep met veel interactie
Deze cursus is specifiek voor een kleine groep, zodat je veel interactie hebt met elkaar en de twee docenten. Ook krijg je opdrachten die we gezamenlijk bespreken.

Cursusmateriaal krijg je thuis
Je neemt deel via MS Teams, Webex of Zoom en het cursusmateriaal wordt vooraf per post aan je toegestuurd, zodat je je alvast kan verdiepen en verheugen.

Kortom, je krijgt een boeiende, inspirerende dag vol kennis en inhoud. Als team leer je hoe de samenwerking met jullie handelspartners te verbeteren.

Lees snel verder over onze Trade Marketing cursus op onze site en meld je aan met je team !

PS. Al onze open eendaagse cursussen zijn nu via een digital classroom te volgen, dus kijk ook daar eens!