De beste inzichten, de nieuwste kennis, de grootste marktkansen.

Dat is de meerwaarde van onze samenwerking met gerenommeerde organisaties. Wij zijn er trots op dat wij officieel partner zijn geworden van:
–  Nielsen
–  GroentenFruit Huis en GF GroothandelsfondsOnze Partners
–  InQuality en Innovative Fresh

Toonaangevende partijen, die – net als wij – geloven in samenwerking in de keten en streven naar verdere professionalisering van de vers- en food- en drogisterij-sector.
Het gezamenlijk doel is om leveranciers en retailers te helpen bij het juist analyseren van de markt en de categorie en vervolgens het samenstellen van een goed assortiment, met een goede kwaliteit, met passende prijzen en promoties en een mooie presentatie. Afgestemd op de winkelformule en diens shopper.

Maak gebruik van onze kennis en expertise die door deze samenwerkingen op een nog hoger niveau getild wordt. Volg onze cursus Marktanalyse en leer data te vertalen naar waardevolle inzichten die weer gebruikt kunnen worden in handelsvoorstellen en categorieplannen.

Voor leveranciers in de Groente- en Fruitsector (die aangesloten zijn bij het GF Groothandelsfonds) zijn er aantrekkelijke subsidies van 30 – 40% op de cursusprijs van onze cursussen Marktanalyse en Category Management.

Wij helpen u graag met de beste inzichten, de nieuwste kennis en de grootste marktkansen!

Voor meer info zie ook: Onze partners